Skärmdump min sidaVi kan hjälpa dig och dina vänner med att planera vingårdsbesök och vininköp i Languedoc-Roussillon. En nyhet är att vi arrangerar resor till regionen. Under 2017 rekommenderas en härlig resa som äger rum till hösten. Ett fantastiskt sätt att förlänga sommaren med en resa till skön Marseillan. Läs mer om resan här:
Höstresa till Marseillan-Languedoc

Är ni ett sällskap som på plats och ställe i regionen önskar få en vinupplevelse med medföljande vinguide, så tag kontakt med oss. Vi kan arrangera mat- och vinturer som tar dig och dina vänner runt i området så att ni får en smakmässigt bra variation på ert besök. Languedoc-Roussillon erbjuder mångfald och ett mycket stort utbud av både dryck och mat.

Men det är inte det enda vi gör när det kommer till vin och andra drycker i kombination med mat. I Sverige arrangerar vi utbildningar och provningar för både företag och privatpersoner samt att vi via vår webbsida Gavelinwine.com håller dig uppdaterad på vad som händer i vinvärlden. Besök gärna sidan. Du kan där anmäla ditt intresse för utbildningar och provningar eller skicka en förfrågan om du skulle ha en egen idé kring ett tema för en provning och/eller utbildning.

 

Dela gärna
Facebooktwitteryoutubeinstagram